Odricanje od odgovornosti

Ova web stranica namijenjena je isključivo u informativne svrhe.

Ništa na ovoj web stranici ne smije se tumačiti kao uspostavljanje odnosa odvjetnik-klijent između korisnika i Ostermann i Partneri d.o.o. niti kao pružanje pravnog savjeta o određenim pravnim pitanjima. Korisnici ove web stranice odgovorni su za pribavljanje pravnog savjeta od vlastitog odvjetnika.

Niti jedan klijent ili korisnik ne bi trebao djelovati ili se suzdržati od djelovanja na temelju bilo kakve informacije sadržane na ovim stranicama bez traženja odgovarajućeg pravnog ili drugog stručnog savjeta o određenim činjenicama i okolnostima koje smatra spornim.

Ostermann i Partneri d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji mogu nastati zbog pristupa informacijama koje su sadržane na web stranici Ostermann i Partneri d.o.o. ili zbog oslanjanja na iste. Ostermann i Partneri d.o.o. ovime se izričito odriče, i to u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj prema mjerodavnom pravu, bilo kakve odgovornosti u odnosu na djela ili propuste učinjene od strane klijenata ili drugih korisnika na osnovu takvih informacija.