https://ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=maloprodaja&id=58 Ostermann - Maloprodaja
Maloprodaja
Poslovno orijentiran pravni savjet
Trenutna situacija s pandemijom dovela je do neočekivanog procvata sektora maloprodaje, ne samo u smislu digitalne transformacije već i u pogledu pitanja vezanih uz lanac opskrbe, promjene u navikama potrošača (e-trgovina) te pitanjima održivosti. Osim toga, hrvatsko tržište u posljednjih nekoliko godina svjedočilo je nekim od najsloženijih preuzimanja i restrukturiranja upravo u sektoru maloprodaje, a upravo naše odvjetničko društvo bilo je aktivno uključeno u neke od najrelevantnijih projekata.
Bogato iskustvo koje smo stekli savjetujući neke od vodećih lanaca maloprodaje u Hrvatskoj tijekom godina omogućilo je našem timu duboko razumijevanje predmetnog sektora. Kao rezultat toga, u mogućnosti smo pružiti pravodoban, strateški i poslovno nastrojen pravni savjet koji će vam omogućiti da brzo i učinkovito odgovorite na takve značajne promjene u poslovnom okruženju. 
Imamo veliko iskustvo u savjetovanju lokalnih i međunarodnih društava koja upravljanju ili razvijaju trgovačke centre, fondova rizičnog kapitala u postupcima kupoprodaje, restrukturiranja, složenih ugovora o razvoju nekretnina kombinirane namjene, ugovorima o distribuciji, zaštiti potrošača te u pogledu svakodnevnih poslovnih situacija.

Kontakt

Povezane objave i članci