Mojmir Ostermann još jednom član žirija za dodjelu nagrade "CEE Deal of the Year"
Novost
Mojmir Ostermann, managing partner u Ostermann i Partneri, još jednom je izabran za člana žirija za dodjelu nagrade "CEE Deal of the Year Award" za 2021. godinu - prestižne nagrade koja se dodjeljuje odvjetničkim uredima za pravne usluge pružene u sklopu najznačajnijih transakcija u zemljama srednje i istočne Europe.

Nagradu "CEE Deals of the Year Award" oformio je 2017. CEE Legal Matters, vodeća pravna publikacija za područje Srednje i Istočne Europe.

Izvršni urednik portala CEE Legal Matters i nagrade "Deal of the Year Award", David Stuckey, tim povodom izjavio je: "Ugled koji članovi žirija uživaju u svojim zemljama, te poštovanje od strane pravne zajednice kao i njihova reputacija i razumijevanje pravne tematike neporecivi su, da ne spominjemo njihovo bogato iskustvo u kompleksnim i sofisticiranim transakcijama.", dodajući, "Presretni smo da je g. Mojmir Ostermann pristao preuzeti ovu važnu funkciju."

Finalisti CEE Deal of the Year Award bit će objavljeni u ožujku u publikaciji CEE Legal Matters dok će nagrade biti dodijeljene na ceremoniji u Londonu 5. travnja 2022, u slučaju povoljne epidemiološke situacije.

Povezane objave i članci