https://ostermann.hr/Default.aspx?language=hr&url=marijana-soldo-kubat&id=130 Ostermann - Marijana Soldo Kubat

Marijana Soldo Kubat

ODVJETNICA

Marijana Soldo Kubat prepoznata je od strane klijenata kao vrhunska odvjetnica u području prava društava i radnog prava. Uz navedeno, ima  bogato iskustvo u savjetovanju u području tržišta kapitala, trgovačkog prava, razvoja nekretninskih projekata te u postupcima reorganizacije poslovanja.
Marijana pruža pravnu podršku klijentima u pogledu svakodnevnog vođenja poslovanja, s fokusom na pitanja korporativnog prava u okviru kojih je savjetovala stranke u raznim postupcima poput osnivanja društava, istiskivanja manjinskih dioničara i pripajanja te ostalih statusnih promjena.

Kao voditelj grupe za radno pravo pruža redovitu podršku klijentima u svim radnopravnim pitanjima, točnije menadžerskim ugovorima, kolektivnim ugovorima, pitanjima zbrinjavanja viška zaposlenika, kao i općenito u pogledu usklađenosti sa zakonodavnim okvirom.

Klijenti koje Marijana zastupa uključuju domaća i međunarodna društva iz različitih sektora: od turizma, graditeljstva, bankarskog sektora, do tehnologije, medija i potrošačkog sektora.


Obrazovanje

Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, mag.iur.
Sveučilište u Gentu (Belgija), Pravni fakultet


Profesionalna udruženja

Hrvatska odvjetnička komora


Jezici

Hrvatski, engleski
  • “Marijana Soldo Kubat je fokusirana, posvećena zadatku i klijentu. Spremna je na dodatan rad i napor kako bi nam pružila odgovore na sva naša pitanja.”
  • Legal 500 2022, Dispute Resolution

Povezane objave i članci